Vloeronderhoud

Vloerenonderhoud

Vloerenonderhoud

Een vloer waarop word gelopen slijt. Om de schade van schoenen, wielen en chemische middelen tegen te gaan is het belangrijk om deze te onderhouden. Elk type vloer vereist zijn eigen soort behandeling. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van linoleum, marmoleum, rubber en PVC vloeren. 

Om uw vloer een nieuwe uitstraling te geven strippen wij de oude waslagen van linoleum en marmoleum. Hierna worden er 2 nieuwe waslagen aangebracht. Hierbij is het minimaal aantal vierkante meter 50.

Waar kunt u op rekenen

Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij een begrip in Zuid-West Nederland. Wij bedienen zowel de zakelijke markt als in beperkte mate de particuliere sector. Neem als particulier contact met ons wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze professionals hebben respect voor uw pand, spullen en milieu. Wij proberen op elk vlak zo milieubewust te ondernemen.

 
Osmose water
De juiste tools
Plan op maat
Zakelijke instelling
Zakelijke vertoning

Milieu

Wij werken uitsluitend met goedgekeurde milieuvriendelijke middelen en materialen. Zo kunnen wij garanderen dat ons ecologisch voetafdruk laag is. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van osmose water, wat geen verontreiniging veroorzaakt in het grondwater.