Glasbewassing

Glasbewassing

Glasbewassing

Glasbewassing hoort niet tot de primaire activiteiten van uw onderneming, maar is wel vaak het eerste wat klanten zien. wij beschikken over de juiste tools en professionals om dit uit handen te nemen. bent u benieuwd hoe wij u tot dienst kunnen zijn?

Het periodiek bijhouden van ramen en kozijnen zorgt voor een goed voorkomen naar klanten toe. Niet alleen het aanzicht is belangrijk. Het onderhoud zorgt er ook voor dat u niet voor plots hoge kosten komt te zitten. Het onderhouden van uw glas en kozijn zorgt voor een langere levensduur van uw pand.

Afhankelijk van de vraag en pand maken wij een plan op maat voor u. Het plan word afgestemd op uw wensen. Zo bieden wij ook periodiek onderhoud aan. Dit betekend dat wij u bijvoorbeeld voor elke 2 maanden kunnen inplannen voor glasbewassing wanneer gewenst. Onze professionals zijn uitgerust met tablets waarop na akkoord kunt tekenen. 

Waar kunt u op rekenen

Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij een begrip in Zuid-West Nederland. Wij bedienen zowel de zakelijke markt als in beperkte mate de particuliere sector. Neem als particulier contact met ons wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze professionals hebben respect voor uw pand, spullen en milieu. Wij proberen op elk vlak zo milieubewust te ondernemen.

Osmose water
De juiste tools
Plan op maat
Zakelijke instelling
Zakelijke vertoning

Milieu

Wij werken uitsluitend met goedgekeurde milieuvriendelijke middelen en materialen. Zo kunnen wij garanderen dat ons ecologisch voetafdruk laag is. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van osmose water, wat geen verontreiniging veroorzaakt in het grondwater.