Gevelreiniging

Softwash

Het woord zegt het al, “zacht wassen”

Zonder hoge druk reinigen van kunststof, trespa, houtwerk, boeidelen en overstekken.

Geen schade aan kleur en structuur. Reinigt gevels en bestratingen zonder schade aan voegwerk. Geen wateroverlast bij het reinigen van daken en dakpannen. Voor de behandeling verwijderen we eerst alle (korst)mossen, blazen de goten schoon, en behandelen het of dakpannen indien nodig meerdere keren.

Het reinigen van gevels, stenen of gevelbeplating bieden wij aan voor een geldende m² prijs. Het reinigen van een stenen gevel kan nodig zijn omdat er vocht door komt, wat ook weer diverse oorzaken kan hebben. Damwand panelen en trespa beplatingen reinigen wij ook met softwash.

Bestrating
Het reinigen van (grote) oppervlaktes als tegels en beton etc, welke veel algen en mosaanslag hebben wordt door ons in een handomdraai uitgevoerd tegen de gunstigste prijzen, uiteraard krijgt u vooraf een prijsindicatie.
Ook hier uiteraard weer de middelen, materialen en voorrijkosten inbegrepen 

 

Na het reinigen wordt door ons geadviseerd om het te impregneren. Zo blijft vocht en vuil weg. Zo verlengd u de levensduur van uw gevel of beplating.

Waar kunt u op rekenen

Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij een begrip in Zuid-West Nederland. Wij bedienen zowel de zakelijke markt als in beperkte mate de particuliere sector. Neem als particulier contact met ons wat wij voor u kunnen betekenen

Onze professionals hebben respect voor uw pand, spullen en milieu. Wij proberen op elk vlak zo milieubewust te ondernemen.

Osmose water
De juiste tools
Plan op maat
Zakelijke instelling
Zakelijke vertoning

Milieu

Wij werken uitsluitend met goedgekeurde milieuvriendelijke middelen en materialen. Zo kunnen wij garanderen dat ons ecologisch voetafdruk laag is. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van osmose water, wat geen verontreiniging veroorzaakt in het grondwater.