Interieurverzorging

Interieurverzorging

Interieurverzorging

Fabrieken en bedrijfspanden kosten al snel enkele tonnen tot miljoenen euro’s. Om de waarde van uw pand te behouden, en de uitstraling die daarbij hoort is het belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen op het gebied van reiniging en schoonmaak. Een schone ruit, een nette vloer en een schoon toilet zijn de indrukken die een bezoeker of klant krijgt van u en uw pand. Laat een goede indruk achter bij uw klanten, personeel en bezoekers en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Interieurverzorging, dagelijks of 2 tot 3 maal per week, samen maken we een opzet, en zullen wij adviseren wat het beste kan zijn voor uw pand. Dit alles uiteraard op basis van het budget.

Waar kunt u op rekenen

Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij een begrip in Zuid-West Nederland. Wij bedienen zowel de zakelijke markt als in beperkte mate de particuliere sector. Neem als particulier contact met ons wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze professionals hebben respect voor uw pand, spullen en milieu. Wij proberen op elk vlak zo milieubewust te ondernemen.

Osmose water
De juiste tools
Plan op maat
Zakelijke instelling
Zakelijke vertoning

Milieu

Wij werken uitsluitend met goedgekeurde milieuvriendelijke middelen en materialen. Zo kunnen wij garanderen dat ons ecologisch voetafdruk laag is. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van osmose water, wat geen verontreiniging veroorzaakt in het grondwater.