Gevelreiniging

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Softwash is een veilige manier van het reinigen van uw gevel. Ook is het zeer effectief met geen vervuiling van het grondwater. Softwash is een manier van reinigen en conserveren van uw gevel. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een lage druk en biologisch afbreekbare producten. Door dat er gebruik wordt gemaakt van lagedruk is de kans op schade dan ook nihiel.

Het reinigen van gevels, stenen of gevelbeplating bieden wij aan voor een geldende m² prijs. Het reinigen van een stenen gevel kan nodig zijn omdat er vocht door komt, wat ook weer diverse oorzaken kan hebben. Damwand panelen en trespa beplatingen reinigen wij ook met softwash.

Na het reinigen wordt door ons geadviseerd om het te impregneren. Zo blijft vocht en vuil weg. Zo verlengd u de levensduur van uw gevel of beplating.

Waar kunt u op rekenen

Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij een begrip in Zuid-West Nederland. Wij bedienen zowel de zakelijke markt als in beperkte mate de particuliere sector. Neem als particulier contact met ons wat wij voor u kunnen betekenen

Onze professionals hebben respect voor uw pand, spullen en milieu. Wij proberen op elk vlak zo milieubewust te ondernemen.

Osmose water
De juiste tools
Plan op maat
Zakelijke instelling
Zakelijke vertoning

Milieu

Wij werken uitsluitend met goedgekeurde milieuvriendelijke middelen en materialen. Zo kunnen wij garanderen dat ons ecologisch voetafdruk laag is. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van osmose water, wat geen verontreiniging veroorzaakt in het grondwater.