Glasbewassing


Voor bedrijven en organisaties is het belangrijk dat de ramen en omlijstingen van het gebouw regelmatig schoongemaakt worden. Niet alleen omdat dit er verzorgt uit ziet, ook om de kwaliteit van uw glas en houten of kunststof kozijnen te behouden. Vooral voor bedrijven met een showroom is het van groot belang dat deze een goede indruk maakt en dat is echter onmogelijk met vieze ramen. Bij grote en hoge gebouwen wordt vaak de hulp in geroepen van een ervaren glazenwasser.

In de afgelopen jaren is glazenwassen steeds meer een specialisatie geworden omdat de Arbo-wetgeving heeft bepaald dat het niet meer toegestaan is om op hoge ladders te werken. Zo was Goedschoon een van de eerste glazenwassers in de provincie met een Telescopisch glasbewassingssysteem met Osmosewater. Dit systeem is in de loop van de jaren zo geperfectioneerd dat bewassing met ladders tot een minimum beperkt kan worden, zodat schades en valgevaar vrijwel uitgebannen zijn.

Ook kunnen wij voor hoge gebouwen de glasbewassing verzorgen door middel van hoogwerkers. U merkt het al, geen klus is ons te groot of te klein. Voor uw glasbewassing moet u bij schoonmaakbedrijf Goedschoon zijn! Neem gerust een contact met ons op.