Gevelreiniging


Bent u ontevreden met het aanzicht van uw gevel of is er al geruime tijd geen onderhoud meer verricht?

Het kan namelijk zijn dat deze er na verloop van tijd bijvoorbeeld wit, of juist zwart uitslaat. We praten hier over atmosferische en organische vervuiling. Algen en mossen houden vocht vast in uw metselwerk en wanneer het gaat vriezen kan dit nare gevolgen voor u hebben. Daarom is het voor het behoud van uw pand belangrijk dat er geregeld onderhoud wordt verricht aan uw gevel.

De conditie van uw gevel is een zeer belangrijk gegeven wanneer de waarde van uw pand wordt bepaald. Gevelreiniging is niet alleen goed voor het behoud van uw bedrijfspand, ook is het uw visitekaartje van het bedrijf. De gevel is vaak het eerste wat een klant of bezoeker ziet van uw bedrijf. U wilt daarom toch ook dat deze eerste indruk meteen een goede is?

Om te bepalen welke soort onderhoud uw gevel nodig heeft is kennis nodig, en om de werkzaamheden uit te voeren is ervaring een vereiste. Daarvoor bent u bij Goedschoon aan het juiste adres. Geregeld voeren wij onderhoud aan de gevels van bedrijven, maar ook voor particulieren.

Wij kunnen uw gevel met hoge druk,en tot 150 graden Celsius reinigen. Met onze kennis en ervaring kunnen wij al snel zien wat uw gevel nodig heeft om er weer als nieuw uit te zien. Ter bescherming van uw gevel kunnen wij deze ook voor u impregneren. Zo brengen wij een beschermlaag aan zodat uw gevel er weer een aantal jaar tegen aan kan. Ook kunnen wij de overstek van uw pand op een professionele manier reinigen.

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen.

Lees verder..