Over Goedschoon

Goedschoon is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Hansweert. U kunt bij Goedschoon terecht voor al uw schoonmaak en reinigingswerk. Wij voeren onze schoonmaakwerkzaamheden uit in Zeeland en west Brabant.

Om de concurrentie met andere schoonmaakbedrijven voor te blijven houdt Goedschoon zich bezig met de nieuwste schoonmaakmethodes. Zo was Goedschoon bijvoorbeeld een van de eerste schoonmaakbedrijven in de provincie Zeeland met een Telescopisch glasbewassing systeem met Osmosewater. Dit systeem is in de loop van de jaren zo geperfectioneerd dat glasbewassing met ladders tot een minimum beperkt kan worden, zodat schades en valgevaar vrijwel uitgebannen zijn.

Onze werkwijze

Met iedere opdrachtgever inventariseren wij vooraf duidelijk de wensen m.b.t. onderhoud en schoonmaak. Zo is het voor u helder wat u van Goedschoon kunt verwachten. Onze offertes zijn scherp en concurrerend, maar wél realistisch. Aan extra kosten achteraf, en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets.

Wat wellicht interessant voor u is, is dat wij op vrijwel al onze producten een private-label hebben. Hierdoor kunnen wij de concurrentie voor blijven en u zult merken dat u ook qua prijs goed bij ons zit.

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen.

Lees verder..