Geschiedenis Goedschoon


De totstandkoming van Goedschoon specialistische reiniging aldus Marc Okkerse, eigenaar Goedschoon;

Als jongentje van 14 jaar heb ik zelf het vak geleerd van mijn ooms, welke beiden een glazenwassersbedrijf hadden. Na mijn middelbare school en de toenmalige dienstplicht ben ik op zoek gegaan naar mijn eerste echte baas.

Nadat ik ongeveer 12 bazen had gehad, en Europa en Nederland wel helemaal gezien had, heb ik mij gesetteld in Hansweert, waar ik nog steeds voor een baas werkte. Huisje, boompje en kindje.

Mijn toenmalige baas wilde het bedrijf van de hand doen en in overleg met mijn vrouw hebben wij toendertijd besloten om de toenmalige contracten en het gehele klantenbestand over te nemen. De naam Goedschoon werd veranderd in Goedschoon Specialistische Reiniging.

Juist het specialistische trok mij enorm omdat er zoveel voldoening te halen valt uit het mooi en levendig maken van iets wat al afgeschreven is. Dat is ook mijn passie.

Al ons personeel is VCA gecertificeerd en ik als algemeen leidinggevende heb VCA VOL wat staat voor Veiligheid Operationeel Leidinggevende. Bij ons wordt niets aan het toeval overgelaten, omdat er nu eenmaal bedrijven zijn die dat wel doen. Wij als Goedschoon willen ons onderscheiden door nèt dat beetje duurder te zijn, maar ook de service en de veiligheid daarmee te garanderen.

Ondertussen zijn we 6 jaar verder na de overname en 29 jaar verder vanaf mijn eerste stap op de ladder, en nog steeds proberen wij ons dagelijks te verbeteren en te onderscheiden.

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen.

Lees verder..